Örs'ten Eren'e ziyaret

HABER61.NET-HABER SERVİSİTürkiye geçtiğimiz günlerde önemli değerlerinden olan Trabzonlu başarılı iş adamı Ali Osman Ulusoy'u kaybetti. Ünlü iş admı Ali Osman Ulusoy, kendi işlerinin yanı sıra Trabzon Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkanlığı görevini de yür

Örs'ten Eren'e ziyaret

HABER61.NET-HABER SERVİSİ

Türkiye geçtiğimiz günlerde önemli değerlerinden olan Trabzonlu başarılı iş adamı Ali Osman Ulusoy'u kaybetti. Ünlü iş admı Ali Osman Ulusoy, kendi işlerinin yanı sıra Trabzon Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkanlığı görevini de yürütüyordu.

Ulusoy'un vefatının ardından Trabzon Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkanlığı boş kalmıştı. Kısa zaman içerisinde harekete geçen TTSO Meclis üyeleri yeni başkanı yapılan seçim ile belirledi. Şadan Eren ve Mehmet Çelik'in yarıştığı seçimde oy çokluğu ile Eren başkanlık koltuğuna oturdu.

Trabzon Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkanı Şadan Eren'i MHP'den Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Hüsayin Örs ziyaret etti.

Örs, gerçekleşterdiği ziyarete ilişkin şunları söyledi;

"TTSO Trabzon için çok önemli bir kurumdur. Eren'in başkan olmasına da çok sevindim. Ulusoy da marka bir isimdi. Allah rahmet eylesin. Trabzon'a yapmış olduğu hizmetleri unutmak mümkün değil. Trabzon'da yaşayan ve bu şehri çok iyi bileyen insanını tanıyan bir insan olarak çok katkı sağladı.Sadece şehir için değil İran ile ilişkilerimizi yürüten bir insan olarakta önemli bir değerdi . Sayın Eren'de şüphesiz ki Trabzon için güzel işler yapacaktır. Eren'i tanır ve her zaman desteklerim. O yüzden başkan seçildiği için sevindim. Kendisini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum" .

Öte yandan Hüseyin Örs beraberinde MHP Meclis üyesi Derviş Köz de teşekkür ziyaretine katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel