Örnek teşkil eden öğrenciler ödüllendirildi

Trabzon'un Vakfıkebir İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü tarafından “Değerler Eğitimi ve Ödül Töreni” düzenledi. Törende çevrelerinde örnek teşkil eden öğrencilere ödülleri verildi. İlçe Gençlik Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen törende konuşan Vakfıkebir Mi

Örnek teşkil eden öğrenciler ödüllendirildi

Trabzon'un Vakfıkebir İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü tarafından “Değerler Eğitimi ve Ödül Töreni” düzenledi. 

Törende çevrelerinde örnek teşkil eden öğrencilere ödülleri verildi.
 
İlçe Gençlik Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen törende konuşan Vakfıkebir Milli Eğitim Müdürü Şahin Işık, ” Eğitim öğretim birden fazla boyutu olan karmaşık bir faaliyet alanıdır. Bu boyutlardan birisi de değerler eğitimidir.
 
Değerler eğitimi; öğrencilerimizin kişiliklerinin gelişmesini, onların sosyalleşmesini, insani değerlere saygılı olmalarını ve onları koruyup geliştirmelerini hedefler.
Öğrencilerimiz arasında bu konuda duyarlığı artırmak, konuya dikkat çekmek ve özendirmek üzere böyle bir faaliyeti düzenlediler. Bizler akademik yönden başarılı, fen lisesi kazanan, tıp fakültesi kazanan öğrenciler yetiştirmek elbette istiyoruz, fakat kendisine ve çevresine saygılı ve duyarlı olan bireyler yetiştirmeyi daha da çok istiyoruz" dedi.
 
İlçe Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy'da, örnek olan davranışların ödüllendirilmesi gerettiğini belirterek, "örnek olan davranışların mutlaka ödüllendirilmesi lazım ki diğerlerine örnek olsunlar.
 
Öğrencilerin bazı davranışlarını ön plana çıkartmak lazım. Yapılan bu ödül töreni gerçekten çok önemli. Bütün kalbimle destekliyorum. Devam etmesini diliyorum. Emeği geçenleri de kutluyorum" dedi.
 
Tören öğrencilerin şiirler, Değerler ve Eğitim Konulu Slayt gösterisi, solo şarkılar, Öğrenci örnek davranışlar slaytı gösterildi.
 
Öğrencileri adına konuşmanın ardından, tören ödül töreniyle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler