Ormanlık alanda 4 gün yaşadı!

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon'un Dernekpazarı İlçesi Taşcılar Mahallesinde 26 Mayıs günü  80 yaşındaki Mehmet Karaca ile 78 yaşındaki Alzheimer hastası eşi Fatma Karaca İlçe merkezine doğru yürüdükleri sırada yaşlı kadın bir anda kayboldu. Mehmet

Ormanlık alanda 4 gün yaşadı!

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon'un Dernekpazarı İlçesi Taşcılar Mahallesinde 26 Mayıs günü  80 yaşındaki Mehmet Karaca ile 78 yaşındaki Alzheimer hastası eşi Fatma Karaca İlçe merkezine doğru yürüdükleri sırada yaşlı kadın bir anda kayboldu. Mehmet Karaca arkasına baktığında 60 yıllık eşini görmeyince panikleyerek İlçe Jandarma karakoluna giderek yardım istedi. Jandarma ekipleri olayı Trabzon il Jandarmaya bildirdi. Olay yerine çok sayıda jandarma sevk edilerek kadının bulunması için çalışma başlatıldı.

İl jandarma komutanlığından ilçeye iki adet iz takip köpeği gönderildi. Öte yandan AKUT, ekiplerinden de yetkililer İle Dernekpazarı Belediye Başkanı Mehmet Aşık'ta yaşlı kadının bulunması için arama kurtarma ekibine katıldı. 4 gün süren ve yaklaşık 50 kişilik ekibin titiz çalışmaları sonucu yaşlı kadın kaybolduğu Yığınlı mevkiinden 1 KM ötede küçük bir taş mağarasının içerisinde bulundu.

Konuyla alakalı Hber61.Net'e açıklamada bulunan Dernekpazarı Belediye Başkanı Mehmet Aşık, " Yaşlı teyzemize kavuştuk sağ salim onu kurtardık. Bizi sevindirten olay ise ölmemiş olmaması oldu. 4 gün boyunca burada duran teyzemiz hayata tutundu. Bulunur bulunmazda hemen onu tedavi ettim. Sonuçtu biz halkımız için varız mesleğim doktor olduğu için sağlık durumunu kontrol ettikten sonra ambulans ile hastaneye sevk etti."dedi.

Yaşlı kadın Of devlet hastanesinde sağlık taramasında geçirildi.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel