Ormanda gezen kişiye ayı saldırdı

Edinilen bilgilere göre, ilçeye bağlı Aydere Yaylası’nda Ahmet Öksüz ve Kerim Yiğit ormanda gezintiyi çıktı. Ormanda gezerken arkadaşı Ahmet Öksüz’ün bağırma sesini duyarak yardıma giden Kerim Yiğit, bir ayının arkadaşına saldırdığını gördü. Arkadaşını ay

Ormanda gezen kişiye ayı saldırdı

Edinilen bilgilere göre, ilçeye bağlı Aydere Yaylası’nda Ahmet Öksüz ve Kerim Yiğit ormanda gezintiyi çıktı. Ormanda gezerken arkadaşı Ahmet Öksüz’ün bağırma sesini duyarak yardıma giden Kerim Yiğit, bir ayının arkadaşına saldırdığını gördü. Arkadaşını ayının elinden kurtarmaya çalışan Kerim Yiğit’e de ayı saldırırken, daha sonra çevredekilerin yardıma gelmesiyle Ahmet Öksüz ve Kerim Yiğit ayının elinden yaralı olarak kurtarıldı. Olay sonrası Espiye Devlet Hastanesi’ne ardından ise Giresun Devlet Hastanesi’ne sevk edilen şahısların sırtlarından ve kollarından yaralandıkları öğrenilirken, hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel