Orman B. Müdürlüğü'nde arama

Trabzon’un Tonya ve Vakfıkebir ilçelerinde usülsüz kereste satışı kapsamında jandarma ekipleri tarafından başlatılan operasyon kapsamında bugün Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü’nde arama yapılırken, arama sonrası çok sayıda evraka el konuldu.Sabah saatlerind

Orman B. Müdürlüğü'nde arama

Trabzon’un Tonya ve Vakfıkebir ilçelerinde usülsüz kereste satışı kapsamında jandarma ekipleri tarafından başlatılan operasyon kapsamında bugün Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü’nde arama yapılırken, arama sonrası çok sayıda evraka el konuldu.

Sabah saatlerinde beraberlerinde polis ekipleri ile birlikte Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü’ne gelen jandarma ekipleri binada arama yaptı.

Yaklaşık 3-4 saat süren aramalar sonrasında çok sayıda evraka el konulurken, aramaların 10 aydır süren çalışmalar sonrasında gerçekleştirildiği belirtildi.

Trabzon’un Tonya ve Vakfıkebir ilçelerinde usülsüz kereste satışı, çıkar amaçlı evrakta sahtecilik ve benzeri iddialarla aralarında Orman Muhafaza Memurları’nın da bulunduğu yaklaşık 20 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel