Orhan Kaynar'a büyük saygı

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti eski Asbaşkanlarından Gazeteci Orhan Kaynar, ölümünün 11. yıldönümünde mezarı başında anıldı.Anma törenine Orhan Kaynar’ın eşi Mine Kaynar, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ergun Ata, Trabzon Belediyesi eski Başkanı ve CHP Trabzon

Orhan Kaynar'a büyük saygı

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti eski Asbaşkanlarından Gazeteci Orhan Kaynar, ölümünün 11. yıldönümünde mezarı başında anıldı.

Anma törenine Orhan Kaynar’ın eşi Mine Kaynar, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ergun Ata, Trabzon Belediyesi eski Başkanı ve CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu,TSYD Trabzon Şubesi Başkan Vekili Rahman Turan, TGC Eski Başkanlarından Osman Çavuşoğlu, Orhan Kaynar’ın yakınları, dostları ve meslektaşları katıldı.

TGC Başkanı Ata, “Orhan Abi aradan geçen 11 yıla rağmen, bu kadar heyecanla anılıyor ve dostlarını burada topluyorsa, 53 yıllık ömründen geriye güzel şeyler bırakmış demektir” dedi. Trabzon Milletvekili Canalioğlu’da, Kaynar’ın çok iyi bir Trabzonsporlu olduğunu belirterek, “Gerek yerel, gerekse ulusal medyada hem Trabzonspor hem de güncel konularla ilgili yazdıklarıyla bu şehre büyük katkılar sunmuştur, rahmetle anıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler