Orgeneral Kalyoncu'dan ziyaret

Karadeniz bölgesinde incelemelerde bulunmak için Trabzon'a gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu, Trabzon Valiliği'ni ziyaret etti. Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Orgeneral Kalyoncu'yu kapıda karşılarken, Kalyoncu daha sonra şeref def

Orgeneral Kalyoncu'dan ziyaret

Karadeniz bölgesinde incelemelerde bulunmak için Trabzon'a gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu, Trabzon Valiliği'ni ziyaret etti. Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Orgeneral Kalyoncu'yu kapıda karşılarken, Kalyoncu daha sonra şeref defterini imzaladı.

Orgeneral Kalyoncu'unun valiliğe ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kızılcık, "4 bin yıllık tarihi geçmişi bulunan Trabzon'umuza hoş geldiniz. Trabzon'umuzda sizleri ağırlamaktan dolayı memnuniyet duymaktayız" dedi.

Vali Kızılcık ziyaretin anısına Orgeneral Kalyoncu'ya telkariden yapılmış plaket takdim etti. Orgeneral Kalyoncu da Vali Kızılcık'a Jandarma Genel Komutanlığı şiltini verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel