Ordulu tahliye kararını görünce...

Ordu'nun Perşembe İlçesi'nde restoran işleten İhsan Akdeniz, belediyeden 12 yıl önce kiraladığı işyerine tahliye kararı çıkmasına yaptığı eylemle tepki gösterdi.Perşembe İlçesi'nde eşi ve 3 çocuğu ile birlikte köfte balık restoranı işleten İhsan Akdeniz,

Ordulu tahliye kararını görünce...

Ordu'nun Perşembe İlçesi'nde restoran işleten İhsan Akdeniz, belediyeden 12 yıl önce kiraladığı işyerine tahliye kararı çıkmasına yaptığı eylemle tepki gösterdi.

Perşembe İlçesi'nde eşi ve 3 çocuğu ile birlikte köfte balık restoranı işleten İhsan Akdeniz, belediyeden kiraladığı işyerinin tahliye edilmesi istenince eylem yaptı. Her 3 yılda bir Mart ayında yeni sözleşme yaparak kira bedelini ödediğini söyleyen İhsan Akdeniz, işyerinin önünde pankartlarla eylem yaparak, "Eşim ve çocuklarımla ekmeğimizi buradan kazanıyoruz. Birkaç gün önce polisin tebliği ile işyerimi boşaltmam istendi. Bizim kimseye bir zararımız yok. Kiramızı da ödüyoruz. 8 Temmuz'a kadar burayı boşaltmam istendi. Ben burayı boşaltırsam ne iş yapacağım" diye konuştu.

Perşembe Belediye Başkanı AK Partili Kemal Bahtiyar ise, işyerinin bulunduğu yerin imarda yol olarak göründüğünü, bu nedenle tahliye kararı alındığını belirterek şöyle dedi:

"Belediyemiz imar planında işyerinin olduğu yer yol olarak görünüyor. Benden önceki belediye başkanımız oraya işyeri açılması için izin vermiş. Zaten yeri kiralayan İhsan Akdeniz, belediyenin talebi olması halinde orayı boşaltacağına dair sözleşmede imza atmış. Bundan dolayı tahliye ediliyor." 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel