Ordulu balıkçı denize düştü ve kayboldu!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi açıklarında bir tekneden denize düşen balıkçı, dün geceden beri aranıyor.Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Kandilli beldesi açıklarında balık avlayan Ordulu İsa Karakuş (28)'un balıkçı teknesinden düşerek denizde kaybolduğu belirtildi.

Ordulu balıkçı denize düştü ve kayboldu!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi açıklarında bir tekneden denize düşen balıkçı, dün geceden beri aranıyor.

Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Kandilli beldesi açıklarında balık avlayan Ordulu İsa Karakuş (28)'un balıkçı teknesinden düşerek denizde kaybolduğu belirtildi.

Zonguldak İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Ahmet Güngör, dün gece saat 22.00 sıralarında Kandilli beldesi açıklarında bir balıkçının tekneden denize düşerek kaybolduğu ihbarı üzerine arama çalışması başlattıklarını söyledi. Kandilli beldesi açıklarında AFAD’a ait bir arama kurtarma botunun bölgeye gönderildiğini belirten Güngör, şöyle konuştu:“Ekiplerimiz dün geceden bu yana Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri ile birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Balıkçı teknesinin Ordu’dan Kandilli beldesi açıklarına geldiği bilgisini aldık. Arama kurtarma çalışmalarında şu ana kadar bir sonuca ulaşılamadı.”

Kaybolan balıkçıyı arama çalışmalarına Kdz.Ereğli’deki balıkçı teknelerinin de bir süre destek verdiği, sonuç alınamayınca bölgeden ayrıldıkları öğrenildi.

20131014aw000363_03.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel