Ordu'da zincirleme kazalar: 9 yaralı

Ordu'nun Ünye ilçesinde gizli buzlanma nedeniyle meydana gelen zincirleme kazalarda 9 kişi yaralandı.Kazalar, saat 07.00 sıralarında Ünye-Samsun Devlet Sahil Yolu Çınarsuyu mevkisinde meydana geldi. Ünye'den Samsun istikametine gitmekte olan yolcu minibüs

Ordu'da zincirleme kazalar: 9 yaralı

Ordu'nun Ünye ilçesinde gizli buzlanma nedeniyle meydana gelen zincirleme kazalarda 9 kişi yaralandı.

Kazalar, saat 07.00 sıralarında Ünye-Samsun Devlet Sahil Yolu Çınarsuyu mevkisinde meydana geldi. Ünye'den Samsun istikametine gitmekte olan yolcu minibüsü, buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı.

Kazanın 100 metre ilerisinde ise 52 FL 640 plakalı otomobil, yine buzlanma nedeniyle kontrolden çıkıp yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı. Kazanın hemen sonrasında aynı yolda 61 EP 456 plakalı otomobil, yoldan çıkarak yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı. Yaralılara yardım etmek için emniyet şeridine park eden 52 KC 956 plakalı otomobile ise arkadan gelmekte olan 52 LC 376 plakalı otomobil çarptı ve takla atarak şarampole uçtu. Kazayı görünce sürücüsü panikleyen 52 LA 092 plakalı bir başka otomobil de, kontrolden çıkıp şarampole kaydı. Kazada Murat Arslan (26), Hayriye Arslan (59), Mesut Demir (22), Ahmet Yeşil (27), Mustafa Ocak (48), İsmail Sarı (24), Mustafa Tig (23), Burak Akay (22) ve Yaşar Sarı (46) yaralandı. Yaralılar olay yerine çağırılan ambulanslarla Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis ve jandarmanın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından araçlar çekicilere yüklenerek olay yerinden kaldırılırken, hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Gizli buzlanma nedeniyle yarım saat içinde 6 aracın kaza yaptığı alanda Karayolları ekipleri yeni bir kazaya sebebiyet vermemek için tuzlama yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler