Ordu'da yıldırım böyle düştü

Ordu’da öğleden sonra başlayan şiddetli yağışlarla birlikte sık sık şimşek çaktı.Ordu’da öğleden sonra başlayan ve hızlandıkça artan şiddetli yağışlarla birlikte önce gök gürültüsü ardından şimşek çaktı. Çakan bir şimşek şehir merkezinden böyle görüntülen

Ordu'da yıldırım böyle düştü

Ordu’da öğleden sonra başlayan şiddetli yağışlarla birlikte sık sık şimşek çaktı.

Ordu’da öğleden sonra başlayan ve hızlandıkça artan şiddetli yağışlarla birlikte önce gök gürültüsü ardından şimşek çaktı. Çakan bir şimşek şehir merkezinden böyle görüntülendi.

Bu arada Ordu Valiliği, şiddetli yağışlar sebebiyle vatandaşları uyardı. Valilik yıldırım çarpmalarına karşı vatandaşların ağaç, bayrak, elektrik direği gibi yüksek obje]erden uzak durmaları ve su birikintisi içinde durulmaması gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

Yapılan açıklamada, "Sele maruz kalmamaları için dere yataklarından uzak durulması, binaların bodrum katlarında bulunanların ise binaya su girişi olacak muhtemel yerlere kum torbaları ile tedbir almaları" istendi.

20140425aw072620_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler