Ordu'da yangın

Ordu’nun Ünye ilçesinde, turizm amaçlı kullanılan 2 bungalov evi yandı. Çıkan yangında can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi.Olay, dün gece meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yoldan geçen vatandaşların yangını fark etmesiyle itfaiye ekipleri

Ordu'da yangın

Ordu’nun Ünye ilçesinde, turizm amaçlı kullanılan 2 bungalov evi yandı. Çıkan yangında can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi.

Olay, dün gece meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yoldan geçen vatandaşların yangını fark etmesiyle itfaiye ekiplerine haber verildi. Vatandaşların kendi çabaları ile söndürme girişimleri sonuçsuz kalınca yangın bir anda 3 katlı bungalov evini sardı. Giderek büyüyen yangın, yanında bulunan iki katlı bungalov evine ve etrafta bulunan kavak ağaçlarına sıçradı. İtfaiye ekiplerinin güçlükle kontrol altına aldığı yangında 2 bungalov evi kullanılamaz hale geldi.

Yangın esnasında içeride kimsenin bulunmaması ise olası bir faciayı önledi. Korku dolu bakışlar arasında yanan bungalov evleri, yürekleri ağza getirdi.
Görgü tanıkları ise yaşananları anlatarak, yangının ilk olarak balkon bölümünde olduğunu belirtti. İçeriye girmek istediklerini ancak tüp patlama olasılığı nedeniyle uzaklaştıklarını belirten görgü tanıkları, “İlk olarak balkon yanıyordu. İçeride biri vardır düşüncesiyle oraya gittik ama kapı kilitli olduğu için içeriye giremedik. Arkadaşlar hemen itfaiyeye haber verdi. Daha sonrada yangın büyüdü ve 2 ev yandı” dediler.

Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangınla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel