Ordu'da vatandaşlara polisten mektup

Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü yaklaşan tatil ve fındık sezonu nedeniyle, hırsızlıklara karşı vatandaşları uyarıyor.Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, hırsızlık olaylarının yaşanmaması için alınacak önlemleri içeren bir mektup kaleme alarak evlerin post

Ordu'da vatandaşlara polisten mektup

Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü yaklaşan tatil ve fındık sezonu nedeniyle, hırsızlıklara karşı vatandaşları uyarıyor.

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, hırsızlık olaylarının yaşanmaması için alınacak önlemleri içeren bir mektup kaleme alarak evlerin posta kutularına bırakıyor. Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nin söz konusu mektubunda, “Sevgili Ünyeli hemşehrilerimiz, Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak sizlere değer verdiğimiz için bu mektubu kaleme aldık. Polis olarak bizler sizlere daha iyi hizmet etmek amacıyla gece gündüz demeden çalışmaktayız. Hedefimiz suçu önlemek ve asgari seviyeye geçmektir. Yaklaşan tatil ve fındık sezonu nedeniyle evlerinizden ayrılıp tatile veya köyünüze gideceksiniz.

Peki, yolculuk ve evinizin boş kalması (hırsızlık) konusunda can ve mal güvenliğiniz için ne gibi önlemler alabileceğinizi hiç düşündünüz mü? Bu konularla ilgili sizlere olan tavsiyelerimizi sıkılmadan sonuna kadar okursanız hem sizin hem de aileniz için çok iyi bilgiler edineceksiniz” denildi.

İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN

Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak en önemli hedeflerinin vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak olduğu, bu yolda “İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın” mantığı ile hareket ettikleri belirtilen mektupta, “Can ve mal güvenliğinizin korunmasında öncelikli olarak siz değerli vatandaşlarımızın üzerine düşen görev ve sorumluluklarınızı yerine getirmenizi bir takım koruyucu tedbirler almanızın çok önemli olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.

Biz emniyet güçlerinin sizlerin can ve mal güvenliğinizi koruyabilmeniz için sizlerin bize yardımcı olmanız çok önemli. Yolunda gitmeyen bir şeye ya da bir suça şahit olduğunuzda 155 no’lu telefon numarasını aramanızı, olayı sakin ve eksiksiz anlatmanızı rica ederiz. Unutmayın ki polisin ana hedefi, siz vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamanızı sağlamaktır. Bizler polis olarak sizlerin can ve mal güvenliğinizi korumak, toplumsal huzuru sağlamak için çalışıyoruz. Tedbirlerimizi alalım, kurallara uyalım” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel