Ordu'da Uzman Onbaşı ve arkadaşı otomobille takla attı!

Bir evin duvarına çarparak duran otomobilin sürücüsü Korkmaz ile yanındaki arkadaşı 25 yaşındaki Faruk Mangırca ağır yaralandı.Şırnak Uludere Gülyazı Sınır Tabur Komutanlığ'nda görev yapan Uzman Onbaşı Gökhan Korkmaz tatilini geçirmek için iki hafta önce

Ordu'da Uzman Onbaşı ve arkadaşı otomobille takla attı!

Bir evin duvarına çarparak duran otomobilin sürücüsü Korkmaz ile yanındaki arkadaşı 25 yaşındaki Faruk Mangırca ağır yaralandı.

Şırnak Uludere Gülyazı Sınır Tabur Komutanlığ'nda görev yapan Uzman Onbaşı Gökhan Korkmaz tatilini geçirmek için iki hafta önce memleketi Ordu'nun Akkuş İlçesi'ne geldi. Arkadaşı Faruk Mangırca ile birlikte Ünye'den bir otomobil kiralayan Gökhan Korkmaz bir süre gezdikten sonra Samsun'a uçak bileti almak için yola çıktı. Otomobil Ordu- Samsun karayolunda seyir halindeyken, Ünye- Çaybaşı ilçe kavşağına geldiğinde yola dökülen ziftte kayarak takla attı. Yolun kenarında bulunan bir evin duvarına çarparak durabilen otomobilde sürücü Gökhan Korkmaz ve arkadaşı Faruk Mangırca ağır yaralandı. Korkmaz ambulansla Ordu Devlet Hastanesi'ne, Mangırca ise Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

4 AY ÖNCE UZMAN ONBAŞI OLMUŞ

Kazayı duyan Gökhan Korkmaz'ın babası 61 yaşındaki Halil Mustafa Korkmaz, Ordu Devlet Hastanesi'ne giderek yoğun bakım servisi önünde oğludan gelecek iyi haberi beklemeye başladı. Bekar olan Gökhan Korkmaz'ın 4 ay önce Uzman Onbaşı olarak göreve başladığını belirten baba Korkmaz, "Kendisi 15 gün önce izne geldi. Şırnak Uludere'ye görev yaptığı yere gidecekti. Samsun'dan uçak bileti almak için evden çıkmıştı. Kazayı duyduk hastaneye geldik. Yoğun bakım servisinde yatıyor, durumu kritik" dedi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel