Ordu'da sel tehlikesi

 Ordu'nun Ünye ilçesinde akşam sularında başlayan sağınak yağış sele dönüştü. Dükkanlarının kepenklerini kapatan bazı vatandaşlar ise kepenleri geri açıp sel baskınına karşı dükkanını bekledi. Saat 20: 00 sularında birden şiddetini artıran yağmur suları a

Ordu'da sel tehlikesi

 

Ordu'nun Ünye ilçesinde akşam sularında başlayan sağınak yağış sele dönüştü. Dükkanlarının kepenklerini kapatan bazı vatandaşlar ise kepenleri geri açıp sel baskınına karşı dükkanını bekledi.

 

Saat 20: 00 sularında birden şiddetini artıran yağmur suları aniden yükselmeye başladı. Kepenklerin kapatıp eve giden bazı vatandaşlar dükkanına gelip bekledi. Ünye'nin en işlek caddesi olan Niksar Caddesi'nde trafik akışını da yavaşladı. Bazı vatandaşlar sokaklardaki kanalizasyon giderlerinin üzerini açarken bazıları da endişe ile dükkanının başında bekledi. Belediyeden 'sağnak yağışa karşı dikkatli olma' uyarısı yapıldı.

 

Sağınak yağış Ünye'nin Hanboğazı Mevkii'nde trafiği de durma noktasına getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel