Ordu'da kaza:5 yaralı!

Kaza, Fatsa ilçesi Dolunay mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun'dan Ordu istikametine seyir halinde olan Hayri D. yönetimindeki 52 DT 616 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybı sonucu karşı şeride geçti ve Fahri Aydın yönetimi

Ordu'da kaza:5 yaralı!

Kaza, Fatsa ilçesi Dolunay mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun'dan Ordu istikametine seyir halinde olan Hayri D. yönetimindeki 52 DT 616 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybı sonucu karşı şeride geçti ve Fahri Aydın yönetimindeki 52 DZ 075 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ile Hayri D.'nin kullandığı otomobil ikiye bölünerek hurdaya döndü. Kazada araç sürücülerinin yanı sıra Selçuk Türkoğlu, Kemal Çotur ve Bülent Çavlı yaralındı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel