Ordu'da Karı - Koca yanarak can verdi

 Dün gece saat 23.30 sıralarında Yaraşlı köyünde Nuri Koçak (75) ile eşi Safet Koçak’ın (68) yaşadıkları evde yangın çıktı. Yangını gören komşuları itfaiye ve jandarmaya haber verdi. Eve giden yolun dar ve bozuk olmasından dolayı itfaiye ekipleri yangına

Ordu'da Karı - Koca yanarak can verdi

 

Dün gece saat 23.30 sıralarında Yaraşlı köyünde Nuri Koçak (75) ile eşi Safet Koçak’ın (68) yaşadıkları evde yangın çıktı.
 
Yangını gören komşuları itfaiye ve jandarmaya haber verdi. Eve giden yolun dar ve bozuk olmasından dolayı itfaiye ekipleri yangına uzun süre müdahale edemedi. 
 
Yol kenarındaki ağaçlar kesilerek itfaiye olay yerine ulaştıktan sonra yangına müdahale edilirken, yangın saat 04.00 sıralarında kontrol altına alınabildi.
 
Yangına müdahale edildikten sonra Nuri eşi Safet Koçak’ın yanan evden cansız bedenleri çıkartıldı. Cesetler, otopsi için Ordu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
 
500.20121010105302.jpg
 
Yangını ilk gören Emine Özcan, “Düğünden geldik. Film izliyordum. Sonra yatmaya gittim Yatak odasına ışık geliyordu. Cama çıktım ve yangını gördüm eşim hemen muhtar, jandarma ve itfaiye ekiplerini aradı.
 
Sabaha karşı 04.00 saatlerinde eşim eve geldi. Yanarak öldüklerini öğrendim” dedi.
 
Öte yandan evde bulunan 1.5 ton fındığın da yangının büyümesinde etkili olduğu ve yangının ilk belirlemelere göre elektrik kontağından kaynaklandığı tespit edildi.
 
Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel