Ordu'da kar yine eğitimi vurdu

Ordu'da kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı ilçelerde yarın okulların tatil edildiği bildirildi. İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan,  yaptığı açıklamada, kar yağışının devam etmesi nedeniyle bazı ilçelerde kar tatilinin uzatıldığını ifa

Ordu'da kar yine eğitimi vurdu

Ordu'da kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı ilçelerde yarın okulların tatil edildiği bildirildi. 

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan,  yaptığı açıklamada, kar yağışının devam etmesi nedeniyle bazı ilçelerde kar tatilinin uzatıldığını ifade etti.

Türkkan, alınan yeni karar gereği Aybastı, Çamaş, Gölköy, Gürgentepe, İkizce, Korgan, Mesudiye ilçelerinin tamamında, Akkuş ilçesinde ise İMKB YIBO hariç tüm okullarda eğitime yarın da ara verildiğini belirtti. 

Türkkan, Altınordu, Çatalpınar, Gülyalı, Kabadüz, Kabataş, Perşembe ve Ünye ilçelerinde eğitime yarın devam edileceğini, Çaybaşı, Fatsa, Kumru ve Ulubey ilçeleri için ise kararın henüz netleşmediğini sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel