Ordu'da kar çilesi

Ordu'da kar yağışı sonrası karın keyfini çıkarmak için kentin "seyir terası" 510 rakımlı Boztepe'ye gitmek isteyenler, araçlarının yolda kalması nedeniyle zor anlar yaşadı. Kentte dün akşam başlayan ve etkisini giderek artıran kar yağışı, Boztepe'de güzel

Ordu'da kar çilesi
Ordu'da kar yağışı sonrası karın keyfini çıkarmak için kentin "seyir terası" 510 rakımlı Boztepe'ye gitmek isteyenler, araçlarının yolda kalması nedeniyle zor anlar yaşadı.
 
Kentte dün akşam başlayan ve etkisini giderek artıran kar yağışı, Boztepe'de güzel görüntüler oluşturdu. Aileleriyle kar keyfi yapmak isteyenler, 510 rakımlı Boztepe'ye çıkarak burada zaman geçirdi. 
 
Bir süre sonra yağışın artması üzerine yolda oluşan kar nedeniyle araçları yolda kalan çok sayıda sürücü, zor anlar yaşadı. Araçlarında zincir bulunmayan bazı vatandaşlar yolun kardan temizlenmesini beklerken bazı sürücüler ise araçlarına zincir takarak yola devam etti. 
 
- "Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor"
 
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gece başlayan kar nedeniyle 76 mahalle yolunun ulaşıma kapandığını ancak ekiplerin çalışması sonrası söz konusu yolların tekrar ulaşıma açıldığını söyledi.
 
İki gün süreceği tahmin edilen yağış nedeniyle ekiplerin çalışmalarını 24 saat aralıksız sürdüreceğini anlatan Yılmaz, "Sürücülerimizden özellikle araçlarında zincir bulundurarak yola çıkmalarını istiyoruz" dedi. 
 
Yağışın kentin yüksek kesimlerinde etkisini sürdürdüğünü ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu:
 
"Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak biz gerekli tüm tedbirleri aldık. Ekiplerimiz dün gece başlayan yağış nedeniyle kapanan 76 mahalle yolumuza anında müdahale ederek tekrar ulaşıma açtı. Kapalı yolumuz bulunmuyor. Yağış devam ettiği için belki kapanan yolumuz olabilir ama ekiplerimiz anında müdahale için hazır bekletiliyor. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler