Ordu'da kan bağışı kampanyası düzenlendi

Türk Kızılayı Kumru İlçe Şubesi’nce Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Ergentürk köyünde kan bağışı kampanyası düzenlendi.Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle, Ergentürk Köyü Saraptal Camii önünde hayırsever vatandaşlardan gönüllü kan ba

Ordu'da kan bağışı kampanyası düzenlendi

Türk Kızılayı Kumru İlçe Şubesi’nce Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Ergentürk köyünde kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle, Ergentürk Köyü Saraptal Camii önünde hayırsever vatandaşlardan gönüllü kan bağışı alımı yapıldı. Sabah saat 09.30’da başlatılan kan bağışı alımı akşam saat 17.00’ye kadar devam etti. Kampanyada 66 ünite kan toplandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kumru Kızılay Şube Başkanı Erol Başar, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle, hayırsever insanlarımızdan gönüllü kan bağışı alımı gerçekleştirilmiştir. ‘Bir Damlı Kan Bir Can’ sloganı doğrultusunda, 18-65 yaş arasındaki kadın erkek tüm vatandaşlarımız gönüllü kan alımına büyük ilgi göstermiştir” dedi.

20131001aw001042_02.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel