Ordu'da kamyon otel!

Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir vatandaş, atıl durumda olan 1981 model kamyonuna 15 bin TL masraf ederek yürüyen otel haline getirdi. Fatsa'da tüp gaz işletmeciliği yapan Ahmet Ceceloğlu, bu zamanda kadar yaz aylarında dinlenmek için plaja çadır kurduğunu, ç

Ordu'da kamyon otel!

Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir vatandaş, atıl durumda olan 1981 model kamyonuna 15 bin TL masraf ederek yürüyen otel haline getirdi.

Fatsa'da tüp gaz işletmeciliği yapan Ahmet Ceceloğlu, bu zamanda kadar yaz aylarında dinlenmek için plaja çadır kurduğunu, çadırda çoğu zaman bazı sorunlar yaşadığını; sinek, akrep, yılan gibi zararlı hayvanların kendilerini rahatsız ettiğini, daha sağlıklı şartlarda dinlenebilmek için, atıl durumda olan kamyonunu yürüyen ev yaptığını söyledi. Ceceloğlu, "1 yıldır bu kamyonla uğraşıyorum ama bittiğinde tüm yorgunluğumu unuttum. Kamyon otelde duşa kabin, televizyon, balkon, kısacası dinlenmek için her türlü argüman mevcut. Ailemle, dostlarımla ister yaylada ister deniz kenarında sorunsuz bir şekilde dinlenebileceğimiz bir eser ortaya çıktı" dedi.

Ahmet Ceceloğlu, kamyon otelinin rengini de bu sene Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek olan Orduspor'un rengi olan mor-beyaza boyaması da dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel