Ordu'da iş adamına silahlı saldırı

 Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği delegesi ve Fatsa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Niyazi S.(32) yine Fatsalı işadamı olan kuyumcu Musa C.'nin silahlı saldırısına uğradı.

Ordu'da iş adamına silahlı saldırı

 

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği delegesi ve Fatsa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Niyazi S.(32) yine Fatsalı işadamı olan kuyumcu Musa C.'nin silahlı saldırısına uğradı. Aracının içinde vurularak ağır yaralanan Niyazi S., özel bir hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı.
 
Karnından 3, kolundan ise 1 kurşun yarası alan Niyazi S. ölümden dönerken, silahlı saldırıyı düzenlediği iddia edilen kuyumcu Musa C. ise olaydan sonra kaçtı. Polis, araçta 12 kurşun izi tespit ederken, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Aslan, olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler