Ordu'da ilginç eylem

 Ordu’da yaptığı ilginç eylemler ile dikkatleri çeken vatandaş, eline aldığı benzin bidonu ile eylem yaptı.Nurettin İslam, SGK’da yaşadığını iddia ettiği sorunları dile getirmek için SGK Ordu İl Müdürlüğü önüne benzin ve gaz yağı ile birlikte geldi. İş ye

Ordu'da ilginç eylem

 

Ordu’da yaptığı ilginç eylemler ile dikkatleri çeken vatandaş, eline aldığı benzin bidonu ile eylem yaptı.

Nurettin İslam, SGK’da yaşadığını iddia ettiği sorunları dile getirmek için SGK Ordu İl Müdürlüğü önüne benzin ve gaz yağı ile birlikte geldi. İş yeri olması nedeniyle maaşından yüzde 40’lık kesinti olduğu gerekçesiyle eylem yapan İslam, “Maaşımdan yüzde 40 kesiyorlar, haksızlık yapıyorlar. Onun için eylem yaptım” derken, vatandaşlar ile polisler arasında geçen diyalog ise herkesi kahkahaya boğdu.

Polis, İslam’dan benzin ve gazyağını isterken, İslam “İzin verin kendimi yakayım” dedi.

Polisler, bu duruma izin vermezken, İslam kendini vatandaşlara açıklama yapmak zorunda hissetti. İslam, burada megafonu ile, “Polisler izin vermiyor. Ben buraya Vergi Dairesi Müdürü ile SGK Müdürünü yakmaya geldim. Kendimi yakarsam yanlış olur. Polisimiz izin vermiyor. Benzini istediler vermedim. Söz verdim yakmayacağım. Eğer müdür sözünde durmazsa başka taraflara başvuracağız” dedi.

Eylemi izleyen vatandaştan gelen, “Kendini yakacaksan kimsenin olmadığı yerde yak” sözlerine ise Nurettin İslam, “Kendimi niye yakayım. Kendime lazımım. Ben SGK müdürünü yakacağım. Onlar haksızlık yapıyor” diye konuştu.

Nurettin İslam, daha sonra bisikleti ile olay yerinden uzaklaştı

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel