Ordu'da iki müdür açığa alındı!

Ordu'nun Ulubey İlçe Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Recayi Özdemir ile İlçe Özel İdare Müdürü Rahmi Çakar açığa alınarak, haklarında idari soruşturma başlatıldı. Ulubey eski Kaymakamı ve Ordu eski Vali Yardımcısı Turan Çuhadar zamanında Sosyal Yardımlaşm

Ordu'da iki müdür açığa alındı!

Ordu'nun Ulubey İlçe Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Recayi Özdemir ile İlçe Özel İdare Müdürü Rahmi Çakar açığa alınarak, haklarında idari soruşturma başlatıldı.

Ulubey eski Kaymakamı ve Ordu eski Vali Yardımcısı Turan Çuhadar zamanında Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı bünyesindeki yardımlar ve yeşil kart konularında usulsüzlük yapıldığı iddiaları üzerine İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen müfettişlerin raporu doğrultusunda harekete geçen Ordu Valiliği, konuyla ilgili olarak muhakkik görevlendirdi. Muhakkik tarafından yapılan araştırma ve hazırlanan raporlar doğrultusunda Ordu Valiliği, Ulubey Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Recayi Özdemir ile İlçe Özel İdare Müdürü Rahmi Çakar hakkında soruşturma açtı. Özdemir ve Çakar, soruşturma sonuçlanana kadar açığa alındı.

Konuyla ilgili olarak gerekli tebligatın Recayi Özdemir'e yapıldığı, halen izinde olan Rahmi Çakar'a ise izin dönüşü tebliğ yapılacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler