Ordu'da iki kaza birden

Ordu ve Muğla'da meydana gelen trafik kazalarında 4'ü öğrenci 7 kişi yaralandı.Fatsa ilçesinde Esra Özgen idaresindeki 52 KA 427 plakalı otomobil, Şerefiye Mahallesi'nde şarampole devrildi. Kazada sürücü Özgen ile araçta bulunan ve Fatsa Anadolu Öğretmen

Ordu'da iki kaza birden

Ordu ve Muğla'da meydana gelen trafik kazalarında 4'ü öğrenci 7 kişi yaralandı.

Fatsa ilçesinde Esra Özgen idaresindeki 52 KA 427 plakalı otomobil, Şerefiye Mahallesi'nde şarampole devrildi. Kazada sürücü Özgen ile araçta bulunan ve Fatsa Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri oldukları öğrenilen Büşra Amanvermez (17), Sinem Var (17), Hatice Demirbaş (17) ve Semanur Maraş (17) yaralandı.

Sebahattin Köşe (63) idaresindeki 55 ABG 24 plakalı otomobil de Kösebucağı Mahallesi'nde karşıdan gelen sürücüsünün adı henüz belirlenmeyen 52 HH 761 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada sürücü Köşe yaralandı.

Ambulanslarla hastanelere kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler