Ordu'da esnafın alkol şikayeti !

 ORDU'da İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Müdürlüğü ekipleri, polis- vatandaş dayanışmasını artırmak için sokakta esnafla çay içip sorunları dinledi.İl Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Bostancı, Toplum Destekli Şube Müdürü Mehmet Öztürk, Altıno

Ordu'da esnafın alkol şikayeti !

 ORDU'da İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Müdürlüğü ekipleri, polis- vatandaş dayanışmasını artırmak için sokakta esnafla çay içip sorunları dinledi.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Bostancı, Toplum Destekli Şube Müdürü Mehmet Öztürk, Altınordu İlçesi Düz Mahalle'de bir çay ocağında Sırrıpaşa Caddesi esnafıyla bir araya gelerek sorunları dinledi. Ordu Belediye Başkanı CHP'li Seyit Torun'un da katıldığı toplantıda esnaf sıkıntıları dile getirdi. Yayalara açık olan Sırrıpaşa Caddesi'nin kentin en işlek caddesi olmasına rağmen vatandaşların rahat gezip dolaşamadığını, okul bahçelerinde akşam saatlerinde alkol alınarak çevreye rahatsızlık verildiğinden yakındı. Esnaf, Ordu Belediyesi ekiplerinin yaya kaldırımı, park ve temizlik çalışmalarında da yetersiz kaldığı eleştirisinde bulundu.

Esnaftan bazıları da Düz Mahalle'deki Çarşı Polis Merkezi'nin neden kapatıldığını sordu. İl Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Bostancı, alkol kullanan çevreye rahatsızlık veren kişilere yönelik adli ve idari işlem yapıldığını vurgulayarak kapanan karakol binasına Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ekipler Amirliği'ni taşıdıklarını söyledi. Bostancı, "Burada polis azalması yok. Seyyar gezen mobil ekipler var. Olaylara müdahale eden ekipler amirliği var" dedi.

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun ise cadde güzergahında esnafın sorunlarının çözümü noktasında tespit edilen eksikliklerin en kısa zamanda giderilmeye çalışılacağını kaydetti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel