Ordu'da eksi 5 derecede tatbikat

Ordu'nun Kabadüz ilçesi Çambaşı Yaylası'nda Ulusal Kurtarma Ekipleri (UMKE) eksi 5 dereceye kadar düşen ısıda kış tatbikatı yaptı.Kış tatbikatı için Ordu, Samsun ve Sinop illerinden Kabadüz ilçesi Çambaşı Yaylası'na gelen Ulusal Kurtarma Ekipleri kış şart

Ordu'da eksi 5 derecede tatbikat

Ordu'nun Kabadüz ilçesi Çambaşı Yaylası'nda Ulusal Kurtarma Ekipleri (UMKE) eksi 5 dereceye kadar düşen ısıda kış tatbikatı yaptı.

Kış tatbikatı için Ordu, Samsun ve Sinop illerinden Kabadüz ilçesi Çambaşı Yaylası'na gelen Ulusal Kurtarma Ekipleri kış şartları nedeniyle gece saatlerinde eksi 5 dereceye kadar düşen ısıda tatbikatı başarıyla gerçekleştirdi.

UMKE kış tatbikatı sorumlusu Semiray Kadıoğlu, Çambaşı Yaylası’nda üç gün süren kış tatbikatının başarıyla sona erdiğini söyledi. UMKE kış tatbikatına üç ilden 39 kişinin katıldığını belirten Kadıoğlu, “Kabadüz ilçesi sınırları içerisinde bulunan Çambaşı Yaylası'nda gerçekleşen kış tatbikatına Samsun, Sinop ve Ordu illerinden UMKE personelleri ve Ordu Oryantiring Temsilciliği katıldı. Tatbikat süresi içerisinde yağan kar ve eksi 5 dereceye kadar düşen ısıda personellerimize teorik eğitimlerin yanı sıra gece saatlerinde hasta ve yaralı bulma eğitimleri verildi. Ayrıca tatbikat kapsamında yürüyüş ve tırmanışlar yapıldı” dedi.

Kadıoğlu, UMKE kış tatbikatında kendilerine destek olan Kabadüz Kaymakamı Engin Avcı’ya, Yokuşdibi Belde Belediye Başkanı Yener Kaya’ya, emniyet güçlerine teşekkür ettti.

20131201aw000064_03.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel