Ordu'da derede ceset bulundu!

ORDU'nun Gölköy İlçesi'ndeki Gölköy Deresi'nde, inşaat işçisi 50 yaşındaki Mahmut Serttaş'ın cesedi bulundu. İlçe merkezinden geçen Gölköy Deresi'nde, bu sabah bir erkek cesedi gören vatandaşlar adeta şok oldu. Vatandaşlar daha sonra durumu hemen polise b

Ordu'da derede ceset bulundu!

ORDU'nun Gölköy İlçesi'ndeki Gölköy Deresi'nde, inşaat işçisi 50 yaşındaki Mahmut Serttaş'ın cesedi bulundu. 

İlçe merkezinden geçen Gölköy Deresi'nde, bu sabah bir erkek cesedi gören vatandaşlar adeta şok oldu. Vatandaşlar daha sonra durumu hemen polise bildirdi.

Polis yaptığı araştırmada cesedin Tokat nüfusuna kayıtlı inşaat işçisi Mahmut Serttaş'a ait olduğunu belirledi. Dereden çıkarılan Serttaş'ın cansız bedeni daha sonra Gölköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinden sonra Mahmut Serttaş'ın cesedi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler