Ordu'da çadırdan bıktı karavan yaptı

Ordu'da off-road tutkunu Muammer Çelebi, gittiği daha rahat konaklayabilmesi için internetten araştırarak mini karavan yaptı. Reklam ve tabela işiyle uğraşan Ordu Gezenbilir Off-Road Kulübü Başkanı Çelebi,  kulübün faaliyetleri nedeniyle sık sık kamp yapt

Ordu'da çadırdan bıktı karavan yaptı
Ordu'da off-road tutkunu Muammer Çelebi, gittiği daha rahat konaklayabilmesi için internetten araştırarak mini karavan yaptı.
 
Reklam ve tabela işiyle uğraşan Ordu Gezenbilir Off-Road Kulübü Başkanı Çelebi,  kulübün faaliyetleri nedeniyle sık sık kamp yaptıklarını anlattı.
 
Gittikleri kamplarda kurdukları çadırlarda konakladığını belirten Çelebi, burada beklenen konforu bulamadıklarını kaydetti.
 
Çelebi, bunun üzerine karavan yapma arayışına girdiklerini dile getirerek, internet üzerinden bu konuya ilişkin araştırmalar yaptığını söyledi.
 
Gerekli araştırmaların ardından karavanı yapmaya başladığını anlatan Çelebi, iş yerinde, tamamen el emeğiyle 1,5 ayda karavanını bitirdiğini ifade etti.
 
- "Tüm ihtiyaçlarımızı karşılıyoruz"
 
Çelebi, içinde mini mutfak, televizyon, yatak bulunan ve 300 kilograma kadar ağırlık taşıyabilecek karavanını 8 bin lira harcayarak tamamladığını belirtti.
 
Kampta karavanda barınma ve yemek ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabildiklerini vurgulayan Çelebi, şöyle konuştu:
 
"İçinde yemek yapabileceğimiz ocağımız bulunuyor. Su bağlantımız ve malzemeleri koyabileceğimiz dolaplarımız var. Yine içerisinde rahatça yatıp aynı zamanda oturabileceğimiz alan oluşturduk. Havalandırma ve aydınlatma sistemlerini kurduk. 12 voltluk kendi yaşam aküsü var. Yaz ve kış aylarına göre de dış kaplama yaptık. İç ve dış bölme arasında strafor döşeli"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel