Ordu'da bomba paniği

Ordu'nun Altınordu İlçesi'nde kentin en işlek noktasında kaldırıma bırakılan çanta bomba paniğine neden oldu. Ekipler tarafından fünyeyle patlatılan çantanın içinden kıyafet çıktı. Altınordu İlçesi'ne bağlı Şarkiye Mahallesi'nde yaya yoğunluğu olan Köprüb

Ordu'da bomba paniği
Ordu'nun Altınordu İlçesi'nde kentin en işlek noktasında kaldırıma bırakılan çanta bomba paniğine neden oldu. Ekipler tarafından fünyeyle patlatılan çantanın içinden kıyafet çıktı.
 
Altınordu İlçesi'ne bağlı Şarkiye Mahallesi'nde yaya yoğunluğu olan Köprübaşı mevkiinde kaldırımda şüpheli bir çanta gören vatandaşlar durumu hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, çanta içinde bomba olabileceği ihtimali üzerine çevreyi şeritle güvenli hale alarak, bomba uzmanı ekiplerinin gelmesini bekledi. Polis şüpheli çantanın etrafındaki yolları yaya ve araç ulaşımına da kapattı. Kısa sürede olay yerine gelen bomba imha uzmanı, özel kıyafetini giyerek fünyeyle çantayı patlattı. İçinden kıyafet çıkan çanta İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Daha sonra polis güvenlik önlemlerini sonlandırırken, toplanan meraklı vatandaşlar da bomba imha uzmanlarının çalışmasını merakla seyrederek cep telefonlarıyla o anları kaydetti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler