Ordu'da boğa görenleri şaşırttı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir iş adamı tarafından kurban edilmek üzere satın alınan bin 400 kilogram ağırlığındaki kurbanlık boğa görenleri hayrete düşürdü. Her yıl devasa büyüklükte kurbanlık alan ve kurban etini iş yerinin karşısındaki restoranda vatanda

Ordu'da boğa görenleri şaşırttı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir iş adamı tarafından kurban edilmek üzere satın alınan bin 400 kilogram ağırlığındaki kurbanlık boğa görenleri hayrete düşürdü.
 

Her yıl devasa büyüklükte kurbanlık alan ve kurban etini iş yerinin karşısındaki restoranda vatandaşlara ikram eden iş adamı Ahmet Seferge, bu yıl da aynı geleneği sürdürdü. Vatandaşların daha fazla istifade etmesi için büyük kurbanlıkları tercih ettiğini belirten Seferge, "Bu seferki kurbanlık bin 400 kilogram. Bizim için zor oluyor ama işin hayrı zorlukta. Kurbanın ne eti ne derisi Allah'a ulaşır, asıl ulaşan niyetlerdir. Bu samimiyetin de buradaki çekilen zahmette olduğuna inanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel