Ordu'da bir yaşam savaşı! Tek eliyle...

Geçirdiği bir kaza sonrası sol elini kaybeden Aydın Çapa, tek eliyle kilolarca ağırlıktaki tomrukları kamyonlara yükleyerek geçimini sağlıyor.Ordu’nun Kabadüz ilçesi Turnalık Yaylası’nda yaşayan üç çocuk babası Aydın Çapa, ailesinin geçimini sağlamak için

Ordu'da bir yaşam savaşı! Tek eliyle...

Geçirdiği bir kaza sonrası sol elini kaybeden Aydın Çapa, tek eliyle kilolarca ağırlıktaki tomrukları kamyonlara yükleyerek geçimini sağlıyor.

Ordu’nun Kabadüz ilçesi Turnalık Yaylası’nda yaşayan üç çocuk babası Aydın Çapa, ailesinin geçimini sağlamak için tomruk deposunda çalışıyor. Tomruk yükleyerek üç çocuğunu okutan ve ailesinin geçimini sağlayan Aydın Çapa, “İnsan azimli olursa zoru başarır” dedi.

Çalışmaya mecbur olduğunu ifade eden Çapa, “Çalışmaya mecburum. Üç çocuğum okula gidiyor. Hayata atıldıysan, yaşıyorsan bu işi yapacaksın. Bir ekmek parası da olsa memnunum. Canımız sağ ve Allah’ıma binlerce şükürler olsun” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel