Ordu'da akraba kavgasında kan aktı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde amca oğulları arasında çıkan kavgada bir kişi bıçakla yaralandı.  Olay, saat 16.00 sıralarında Sakarya Caddesi 100. Yıl Çeşmesi yanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, amca oğulları oldukları öğrenilen Ali Y. ile Ünal Y. ara

Ordu'da akraba kavgasında kan aktı
Ordu’nun Fatsa ilçesinde amca oğulları arasında çıkan kavgada bir kişi bıçakla yaralandı. 
 
Olay, saat 16.00 sıralarında Sakarya Caddesi 100. Yıl Çeşmesi yanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, amca oğulları oldukları öğrenilen Ali Y. ile Ünal Y. arasında alacak-verecek meselesi yüzünden kavga çıktı. Kavganın büyümesi ve bıçak kullanılması üzerine araya diğer amca oğlu olan Musa Y. (26) girdi ve kavgayı ayırmak istedi. Bu sırada göğsünden bıçaklanan Musa Y., 112 ekiplerinin olay yerine gelmesine rağmen özel bir araçla Fatsa Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Musa Y.’nin hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi. 
 
Polis olay yerinden kaçan kardeşleri yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel