Ordu'da Ak Parti adayını arıyor!

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, "İnşallah genel merkezimizin kamuoyundan, teşkilatımızdan alacağı bilgiler ve kendi tecrübesiyle ortaya koyacağı çalışmayla aday belirlenecektir" dedi.Hamarat, bir otelde düzenlenen programda yaptığı konuşmada,

Ordu'da Ak Parti adayını arıyor!

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, "İnşallah genel merkezimizin kamuoyundan, teşkilatımızdan alacağı bilgiler ve kendi tecrübesiyle ortaya koyacağı çalışmayla aday belirlenecektir" dedi.

Hamarat, bir otelde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, yerel seçimler için bireysel olarak değil, parti olarak ortak çalışma yürütüldüğünü belirtti.

"Biz, Ordu'yu AK Parti Büyükşehir Belediyesi ile buluşturmak için çalışıyoruz" diyen Hamarat, şöyle devam etti:

"Adayın kim olacağı konusu tamamen genel merkezimizin konusudur. Ordu'da şöyle birşey söyleniyor, 'Bize kimi göndereceksiniz?', genel merkezimiz de, 'Ordu kimi istiyor' diye bir Ordu'ya kulak kabartıyor. Dolayısıyla bu iki arayış güzel bir yerde buluşacak. Henüz konuşulan isimlerin resmi müracaatı yok. Belki de hiç olmayacak. Milletvekillerinde ismi geçenler var. İsmi geçen milletvekillerinin normal aday adayı müracaatını beklememek gerekir. İlimiz için en uygun, en güzel belediye başkanlığı yapacak, milletle en rahat kucaklaşacak aday olacaktır. İnşallah genel merkezimizin kamuoyundan, teşkilatımızdan alacağı bilgiler ve kendi tecrübesiyle ortaya koyacağı çalışmayla aday belirlenecektir."

Hamarat, herkesin "oh be beklediğimiz aday" diyeceği bir isim belirleneceğinden emin olunması gerektiğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel