Ordu'da 72 yaşında ehliyet aldı

 Ordulu Osman Erdem,"Bu yaşta ehliyeti ne yapacaksın?" sözlerine aldırış etmeden 72 yaşında sürücü kursuna gidip, araç kullanmayı öğrenip ehliyet aldı. Kışın Kocaeli'de yazın ise memleketi Ordu'nun Gölköy ilçesinde ikamet eden 7 çocuk, 12 torun sahibi Osm

Ordu'da 72 yaşında ehliyet aldı

 

Ordulu Osman Erdem,"Bu yaşta ehliyeti ne yapacaksın?" sözlerine aldırış etmeden 72 yaşında sürücü kursuna gidip, araç kullanmayı öğrenip ehliyet aldı. 

Kışın Kocaeli'de yazın ise memleketi Ordu'nun Gölköy ilçesinde ikamet eden 7 çocuk, 12 torun sahibi Osman Erdem, önce kamyonet satın aldı ve ardından da sürücü kursuna giderek ilerlemiş yaşına rağmen azmedip ehliyet almayı başardı. Yakınlarının "Bu yaşta ehliyeti ne yapacaksın?" sözlerine aldırış etmeden 72 yaşında ehliyet almaya hak kazanan Osman Erdem, ehliyetine kavuşmanın sevincini yaşadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel