Ordu'ya şehit ateşi düştü!

Mardin'de askeri zırhlı aracın geçişi sırasında, PKK'lı teröristlerin yola yerleştirdikleri el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan Piyade Er Yunus Kaymak'ın Ordu'nun Akkuş İlçesi'ndeki baba evine acı haberi ulaştı.

Ordu'ya şehit ateşi düştü!
Mardin'in Mazıdağı İlçesi'ne bağlı Sultançiftliği Köyü yakınlarındaki Sürgücü Beldesi yol ayrımında, askeri zırhlı aracın geçişi sırasında teröristlerin, önceden yola tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı patlatması sonucu Ordulu 20 yaşındaki Piyade Er Yunus Kaymak şehit oldu. Şehit Er Kaymak'ın Ordu'nun Akkuş İlçesi Çayıralan Mahallesi'ndeki baba ocağına acı haberi ulaştı. Şehidin babası Cemil ile şehit annesi Şehri Kaymak acı haberi aldıktan sonra gözyaşlarına boğuldu. Baba Cemil Kaymak, "Oğlum en son dün akşam bizi aradı. 'Çok rahatım. Hiçbir problem yok. Yerim çok rahat. İyiyim beni merak etmeyin' dedi. Bize operasyonlara gidip gitmediğini söylemezdi. Beni oğluma götürün. Ben yandım" diyerek feryat etti. Fenalık geçiren şehit babasına sağlık ekipleri müdahale etti.

8 kardeşin en küçüğü olan Piyade Er Yunus Kaymak'ın geçen yıl Şubat ayında askere gittiği, acemi birliğini Amasya'da tamamladıktan sonra Şırnak'ta görevlendirildiği belirtildi. Şehit Er Kaymak'ın baba evine Türk bayrağı asıldı. Yakınları eve akın etti.

Şehit Er Kaymak'ın teyzesinin oğlu olan 21 yaşındaki Jandarma Er Kemal Bide'nin Aralık 2009'da Tokat'ın Reşadiye İlçesi'ndeki terör saldırı sonucu şehit olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel