Ordu ve Sinop'ta hayat felç

Kar yağışı Ordu ve Sinop'ta bazı bölgelerde hayatı felç etti. Ordu'nun Gölköy ve Gürgentepe ilçelerinde okullar bugün tatil edilirken, Sinop'ta da il merkezinde taşımalı eğitime ara verildi. Ordu’nun yüksek ilçelerinde dün geceden itibaren etkisini göster

Ordu ve Sinop'ta hayat felç
Kar yağışı Ordu ve Sinop'ta bazı bölgelerde hayatı felç etti. Ordu'nun Gölköy ve Gürgentepe ilçelerinde okullar bugün tatil edilirken, Sinop'ta da il merkezinde taşımalı eğitime ara verildi.
 
Ordu’nun yüksek ilçelerinde dün geceden itibaren etkisini gösteren yoğun kar yağışı nedeniyle 70 mahalle yolu ulaşıma kapandı. Ordu Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri kapanan mahalle yollarından 50’sini iş makineleriyle tekrar ulaşıma açtı. Kar yağışı nedeniyle Gölköy ve Gürgentepe ilçelerinde okullar bir gün süreyle tatil edildi. 
 
SİNOP'TA DA EĞİTİME ARA VERİLDİ
 
Sinop'ta da kent merkezinde dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı, şehri kısa sürede karla kapladı. Kent merkezindeki kar yağışını gören çocuklar hemen sokaklara akın etti. İl merkezinde taşımalı eğitim gören okullar 2 gün süreyle tatil edildi. 
 
ÇORUM'DA KAR KALINLIĞI 10 SANTİME ULAŞTI
 
Çorum'da ise kar kalınlığı 10 santime ulaştı. Sabah başlayan kar yağışı nedeniyle kent merkezi beyaza büründü. İl Özel İdare Genel Sekreteri Ömer Arslan karla mücadele ekiplerinin hazır beklediğini ifade ederek, şu ana kadar herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel