Ordu Valisi:"Yaylalarımızı herkes bilmeli!"

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, "Yaylalarımızı tanıtmak için Türkiye genelinde ses getirecek etkinlik veya programlar yapmalıyız" dedi.Ordu Turizm Altyapı Hizmet Birliği (ORTAB) Genel Kurulu Valilik toplantı salonunda yapıldı.Vali Çiftçi, burada yaptığı konuşma

Ordu Valisi:"Yaylalarımızı herkes bilmeli!"

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, "Yaylalarımızı tanıtmak için Türkiye genelinde ses getirecek etkinlik veya programlar yapmalıyız" dedi.

Ordu Turizm Altyapı Hizmet Birliği (ORTAB) Genel Kurulu Valilik toplantı salonunda yapıldı.

Vali Çiftçi, burada yaptığı konuşmada, 2014 yılında yayla turizminin tanıtılması noktasında daha etkin çalışmalar yapmaları gerektiğini söyledi.

Ordu'nun yayla turizmine çok uygun bir il olduğunu ifade eden Vali Çiftçi, şöyle konuştu:

"ORTAB olarak 2014 yılının teması olarak belirlediğimiz yaylalarımızı tanıtmak için Türkiye genelinde ses getirecek etkinlik veya programlar yapmalıyız. Bunu yaparken de başka illerde yapılmayan, farklı etkinlik veya aktiviteler olmasını arzu ediyoruz. Yapılacak etkinlik veya aktiviteleri hep birlikte belirleyip, tarihleri ile birlikte bir etkinlik takvimi hazırlamalıyız. Hazırladığımız etkinlik takvimini de seyahat acentelerine, tur operatörlerine ve turizmle ilgili kurumlara ulaştırmalıyız. Yaylalarda yapacağımız etkinliklere insanlarımızı çekebilmeliyiz."

İLK ETKİNLİK ÇAMBAŞI YAYLASINDA

Vali Çiftçi, ilk yayla etkinliğinin Çambaşı Yaylası'nda yapılması gerektiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Yaylalarımızda yapacağımız etkinliklere Çambaşı Yaylamızdan başlamak istiyoruz. 1-2 Şubat 2014 tarihlerinde dünyaca ünlü kayakçıların da davet edileceği, Gençlik ve Spor Bakanı, il ve bölge milletvekillerinin katılımıyla ilk yayla etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Bu etkinlikte, kayak yarışmaları, kar üstünde güreş, kardan heykel yapımı gibi etkinlikleri yapacağız. Türkiye’de ses getirecek, adından bahsettirecek bir etkinlik olsun istiyoruz. Bununla ilgili değişik görüş ve öneriler dile getirildi. Bunların hepsini değerlendireceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel