Ordu resmen büyükşehir!

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Ordu’nun artık Türkiye’de 30. büyükşehir olarak yerini aldığını belirterek, Ordu’ya bakışın bundan sonra farklı olacağını söyledi.Ünal, “Cumhurbaşkanımızın onayı ile birlikte Ordu artık büyükşehir, olarak, Türkiy

Ordu resmen büyükşehir!


AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Ordu’nun artık Türkiye’de 30. büyükşehir olarak yerini aldığını belirterek, Ordu’ya bakışın bundan sonra farklı olacağını söyledi.

Ünal, “Cumhurbaşkanımızın onayı ile birlikte Ordu artık büyükşehir, olarak, Türkiye Cumhuriyeti’ndeki kanunla çerçevesinde 30. sırada yerini almış durumdadır. Bu çalışmalar süresi içerisinde gerek vatandaşlarımızın, gerek sivil toplum örgütlerinin gayretleri dolayısıyla teşekkür ediyorum. Ordu hepimizin Ordu büyükşehir olarak, çok büyük hizmetlerin adresi olacaktır. Ordu’nun büyükşehir farklılığını bu sabah, genel merkezimizde büyükşehirlerin içerisinde bulunan bir il olarak, toplantımızı gerçekleştirdik. Yeni büyükşehir olan 4 büyükşehir arasında Ordu’da toplantıya katıldı ve toplantıda bakan yardımcılarımızda hazır buluyordu Ordu’yu konuştuk değerlendirdik. Artık Ordu’ya bakış farklı olacak, Orduluların olaylara bakışı daha farklı olacaktır. Artık Ordu büyükşehir olarak, tarihte yerini almıştır. Biz de milletvekilleri olarak üzerimize düşen her görevi yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel