Ordu haber: Kötü haber geldi! 2 ölü

Ordu'da meydana gelen selde 2 kişi hayatını kaybetti ORDU’nun Perşembe İlçesi’nde

Ordu haber: Kötü haber geldi! 2 ölü
Ordu’da dün etkili olan ve hayatı felç eden sel bugün de Perşembe İlçesi’nde etkisini gösterdi. Sel ve heyelan sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi kayıp... 2 kişinin de yaralı olduğu belirtiliyor.

İlçede etkili olan sağanak yağmur nedeniyle Kacalı Deresi taştı. Selde iki kişi hayatını kaybetti. Park halindeki bazı araçlar sel sularına kapıldı. Dereye sürüklenmemesi için iş makineleri yardımı ile araçlar bölgeden çekildi. Bazı ev ve iş yerleri sular altında kaldı. Yüksek kesimlerdeki mahallelerde de heyelan meydana geldi. Tarlacık ve Yumrutaş mahallelerinde evlerinde mahsur kalan vatandaşlar da ekipler tarafından kurtarılarak güvenli bölgeye alındı. Yumrutaş Mahallesi’ndeki Kargıcak deresinın taşması sonucu dere kenarındaki evde mahsur kalan vatandaşlar da kurtarıldı. Fakat yakınları Alim Canbulut’un kaybolduğu bilgisini verdi. Bunun üzerine bölgede belediye, afad ve itfaiye ekipleri kaybolan kişinin bulunması için seferber oldu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel