Ordu haber: Genç kız kayıplara karıştı

Ordu'da genç kız kayboldu

Ordu haber: Genç kız kayıplara karıştı
ORDU’nun Fatsa İlçesi’nde, bir markette çalışan ve geçen pazartesi sabahı "İşe gidiyorum" diyerek evden çıkan 16 yaşındaki Melisa Şanlı’dan bir daha haber alınamadı.

Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde ailesiyle birlikte yaşayan Melisa Şanlı, geçen pazartesi sabahı "İşe gidiyorum" diyerek evden çıktı. Genç kız, eve dönmeyince ailesi karakola giderek kayıp başvurusunda bulundu. Kızının durumundan endişe eden 4 çocuk annesi 39 yaşındaki Hakiber Şanlı, "Bize işe gittiğini söyledi. Eve gelmeyince araştırdık. Çalıştığı marketten ücretini çekip gitmiş. Ordu’da görmüşler ama henüz bulamadık. Kızımın eve dönmesini istiyorum. Aile olarak hepimiz perişan olduk. Gören varsa lütfen polise haber versin" dedi.

Hakiber- Ayhan Şanlı çifti 4 gündür haber alamadıkları kayıp kızlarının bulunması için savcılığa da başvuruda bulunduklarını, bulunması için kendi imkanlarıyla da halen aradıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel