Ordu'daki sel mağdurlarına iyi haber

Hükümet mağdurlara yardım edecek

Ordu'daki sel mağdurlarına iyi haber
 Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ordu'daki sel ve heyelan nedeniyle oluşan hasar ve maddi kayıpların, mağdur olan vatandaşların zararlarının giderilmesi konusunda hükümet olarak gerekli katkıları sağlayacaklarını bildirdi.

Kurtulmuş, Ordu'nun Fatsa, Perşembe, Altınordu, Gürgentepe ve Çatalpınar ilçelerinde şiddetli yağış nedeniyle meydana gelen sel ve heyelana ilişkin, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’dan telefonla bilgi aldı.

Kurtulmuş, Balkanlıoğlu ve Yılmaz ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde, bayram günü meydana gelen olaydan duyduğu üzüntüyü ifade ederek, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, sel nedeniyle meydana gelen maddi kaybın tespit edilmesi için çalışmaların aralıksız sürdürülmesini ve afetzedelerin zararlarının karşılanması konusunda çalışmalara ara verilmeden başlanılmasını istedi.

Kurtulmuş'un, son yılların en büyük yağışının neden olduğu yaraların sarılacağını, mağdur ailelerin zararlarının giderilmesi konusunda da hükümet olarak gerekli her türlü katkıyı sağlayacaklarını, yıkılan köprülerin ve yolların hızla yeniden yapılacağını, afetten etkilenen vatandaşların tüm mağduriyetlerinin giderileceğini açıkladı.

Ayrıca, Vali Balkanlıoğlu başkanlığında oluşturulan kriz merkezine ulaşan gelişmeler konusunda Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş'un da bilgilendirildiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler