Ordu'daki arazi cinayetinde yeni gelişme!

Ortalık karıştı...

Ordu'daki arazi cinayetinde yeni gelişme!
Ordu'daki arazi cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı.

Aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan iki kardeşin tartışması sonucu meydana gelen olayda hayatını kaybeden 6 kişi güvenlik nedeniyle ayrı ayrı defnediliyor. Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Yaraşlı Mahallesi’nde dün gece meydana gelen olayda, Maksut Arslan Baydemir (60), daha önceden aralarında miras paylaşımı nedeniyle husumet bulunan ağabeyi Mustafa Baydemir (75), yengesi Neziye Baydemir (65) ve yeğenleri Gündoğan Baydemir (45), Aydoğan Baydemir (43) ve Recep Baydemir’i (20) av tüfeği ile öldürdü. Maksut Arslan Baydemir daha sonra aynı silahla kendisini vurarak intihar etti.

5+1 cenaze namazı

6 cenaze otopsi için gönderildiği Trabzon Adli Tıp Kurumu’ndan akşam saatlerinde Ordu’ya getirildi. Cenazeler ilk olarak Şirinevler Mahallesi'nde Şehir Mezarlığı’nda bulunan Cenaze Evi’nde kefenlendi. Mustafa Baydemir (75), eşi Neziye Baydemir (65) ve oğulları Gündoğan Baydemir (45), Aydoğan Baydemir (43) ve torunları Recep Baydemir’in (20) cenazeleri 5 ayrı araç ile Yaraşlı Mahallesi'ne getirildi. Bu kişileri av tüfeği ile öldüren Maksut Aslan Baydemir’in cenazesi ise daha sonra defnedilmek üzere Ordu Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Yüzleri gösterilmeyince ortalık karıştı

Araçların mahalleye getirilmesi sırasında cenaze yakınları ve akrabaları sinir krizi geçirdi. Ortalığın sakinleşmesinin ardından cenaze namazları kılındı. Namazların kılınmasının ardından, öldürülenlerin kadın yakınları son kez aile fertlerinin yüzlerini son kez görmek istediklerini söyledi. Ancak din görevlileri ve cemaat buna izin vermeyince kadınlar tabutu açmaya çalıştı. Buna rağmen yüzleri gösterilmeyince kalabalık içerisinde bazı kadınlar sinir krizi ve baygınlık geçirdi. Cenazeler aynı mahallede bulunan aile kabristanlığında akşam saatlerinde toprağa verildi.

Cinayeti işleyen Maksut Aslan Baydemir’in cenazesi ise yarın toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel