Ordu'da 2 bin aşure vatandaşa dağıtıldı

Vali Yardımcısı Ahmet Arık ve diğer protokol üyeleri, vatandaşlara aşure dağıttı. 

Ordu'da 2 bin aşure vatandaşa dağıtıldı
 Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından aşure dağıtımı yapıldı. 

Tahıl Pazarında gerçekleştirilen aşure dağıtım töreninde Vali Yardımcısı Ahmet Arık ve diğer protokol üyeleri, vatandaşlara aşure dağıttı. 

Vatandaşların ilgisinin yoğun olduğu aşure dağıtım töreninde bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Arık, Ordu Valiliği olarak bu mübarek günde yaptıkları aşureyi vatandaşlarla paylaştıklarını belirterek, "Bugünün önemine uygun bir şekilde bugünü yaşamak ve yaşatmak için bu tür etkinlikleri yapıyoruz. Aşure pişirmek, komşulara ikram etmek, hem yardımlaşma, hem dayanışma, hem de dinimizin güzel bir geleneğidir." dedi. 

İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu da Ordu Valiliğine teşekkür ederek, "Aşure Günü'nün birbirimize sevgimizin daha da pekişmesine, birliğimizin ve beraberliğimizin daha da kuvvetlenmesine vesile olmasını diliyorum." ifadesini kullandı. 

Konuşmaların ardından vatandaşlara toplam 2 bin aşure dağıtıldı.

Programa İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Levent Özsoy da katıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler