Ordu Çambaşı Yaylası yolu hep açık kalacak

Ordu'nun en önemli turizm yaylalarından birisi olan Çambaşı Yaylası'na ulaşımı sağlayan karayolunda kar mücadeleyi 4 ay boyunca özel bir şirket tarafından yürütülecek.Samsun Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün yaptığı ‘Karla Mücadele’ ihale sonrası Çambaşı Ya

Ordu Çambaşı Yaylası yolu hep açık kalacak

Ordu'nun en önemli turizm yaylalarından birisi olan Çambaşı Yaylası'na ulaşımı sağlayan karayolunda kar mücadeleyi 4 ay boyunca özel bir şirket tarafından yürütülecek.

Samsun Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün yaptığı ‘Karla Mücadele’ ihale sonrası Çambaşı Yaylası’nın karla kapanan yolu Mart ayına kadar 24 saat ihaleyi alan şirket tarafından açık tutulacak.

Yokuşdibi Belde Belediye Başkanı Yener Kaya, Samsun Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün yaptığı ihale sonrası Çambaşı Yaylası'na ulaşımı sağlayan karayolunun mart ayının sonuna kadar 24 saat özel bir firma tarafından açık tutulacağını söyledi.

Şirketin kısa süre içerisinde beldede şantiyeyi kuracağını belirten Başkan Kaya, “Samsun Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün yaptığı ihale sonrası Çambaşı Yaylası'na ulaşımı sağlayan karayolunun mart ayının sonuna kadar 24 saat özel bir firma tarafından yapılacak. Sözleşmenin imzalanmasının ardından şirket bir greyder ve bir kepçe ile yayla yolunun da kar mücadelesine başlayacak” dedi.

Kaya, kış şartlarının ağır geçmesi durumunda makine sayısının arttırılacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel