OR-Gİ'ye yeni bir isim önerisi!

Geçen hafta temeli atılan Ordu-Giresun Bölgesel Hava Alanı'na Recep Tayyip Erdoğan Havaalanı isminin verilmesi önerildi. Ordu Emlakçılar Derneği Başkanı Uğur Yüce, "Havaalanının ismi Recep Tayyip Erdoğan olmalıdır." Dedi.Başkan Yüce, havaalanının Ordulu v

OR-Gİ'ye yeni bir isim önerisi!

Geçen hafta temeli atılan Ordu-Giresun Bölgesel Hava Alanı'na Recep Tayyip Erdoğan Havaalanı isminin verilmesi önerildi. Ordu Emlakçılar Derneği Başkanı Uğur Yüce, "Havaalanının ismi Recep Tayyip Erdoğan olmalıdır." Dedi.

Başkan Yüce, havaalanının Ordulu ve Giresunlu'ya Başbakan'ın bir hizmeti, bir hediyesi olduğunu ifade ederek, "Yıllardır yapılamayan havaalanı Başbakan'ımızın talimatı ile yapımına başlanılmıştır. Yaklaşık 1200 iş gününde teslim edilerek 2013 yılı mart ayında hizmete girecektir. Ülkemizde yıllardır yapılamayan hizmetler Başbakan Recep Tayyip Erdoğan zamanında yapılmış, ülkemiz muasır medeniyetler seviyesine ulaşmıştır." şeklinde konuştu.

"Karadenizliler olarak yıllardır Bolaman'ın sarp dar geçitli yollarında çile çektik ızdırap çektik, trafik kazalarında yakınlarımızın canını verdik." diyen Yüce, "15 yılda yüzde 35 i yapılamayan Bolaman otobanı Türkiye'mizin en büyük tüneli ile birlikte Başbakan'ımızın dört yıllık döneminde tamamı yapılarak Ordulunun, Giresunlunun ve Karadenizlinin hayal bile edemeyeceği şekilde bitirilerek ızdırap ve çile bitti. 15 dakikada Fatsa'ya geçer olduk." diye konuştu.

Yüce sözlerini şöyle bitirdi: "Yapılmakta olan Dereyolu yeni ismi ile Karadeniz-Akdeniz yolu ve yapılacak olan çevre yolu ve Ordu Üniversitesi ve ülkemizde son dokuz yılda yapılan büyük değişimler eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, demokrasi ve insan haklarında yapılan büyük değişimler Başbakan'ımızın öncülüğünde yapılmıştır. Memleketimize ve ilimize bu denli çok hizmeti bulunan Başbakan'ımızın isminin yaşatılması gerekmektedir. Yapılacak havaalanına ismi verilerek hemşehrilik ve teşekkür görevimizi bir nebze olsun yapmış oluruz."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel