"OR-Gİ'nin adı Erbakan olsun!"

Has Parti Trabzon, Ordu ve Giresun illeri il başkanlıklarından, ilk olarak ismi OR-Gİ olarak duyulan ve şu günlerde müstehcen diye yeni isim aranan havaalanı için yeni bir isim önerisi geldi.Has Parti Trabzon, Ordu ve Giresun il başkanlıklarının imzası il

"OR-Gİ'nin adı Erbakan olsun!"

Has Parti Trabzon, Ordu ve Giresun illeri il başkanlıklarından, ilk olarak ismi OR-Gİ olarak duyulan ve şu günlerde müstehcen diye yeni isim aranan havaalanı için yeni bir isim önerisi geldi.

Has Parti Trabzon, Ordu ve Giresun il başkanlıklarının imzası ile yapılan yazılı açıklamada Ordu-Giresun arasında Türkiye’de ilk kez yapılacak olan denizde havalimanı için bir isim önerisi sunuldu. Yapılan açıklamada Türkiye’ye başbakanlık yapmış Prof. Dr Necmettin Erbakan’ın isminin yeni yapılan havalimanına verilmesini istediler. Açıklamada, “Bilim adamlığı ile profesörlüğü ile, devlet adamlığı ile, dünyada kabul görmüş lider olma özelliği ile cenazesinde tek vücut olan aziz milletimizin gönlünde bir taht kurmuş olması sebebiyle eski başbakanlardan Prof. Dr Necmettin Erbakan’ın isminin o havalimanına verilmesini öneriyoruz.” İfadeleri kullanıldı. Ayrıca bu konuda da tüm herkesten destek istediklerini vurguladılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler