O'nu hatırladınız mı?

Trabzon'da, polisin son 2 yıldaki tecavüz ve taciz olaylarını incelemesi sonucu, 5 kadına cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan F.Ö. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece 'Denetimli Serbestlik' yasası kapsamında serbest bırakıldı. Trabzon’da 1

O'nu hatırladınız mı?

Trabzon'da, polisin son 2 yıldaki tecavüz ve taciz olaylarını incelemesi sonucu, 5 kadına cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan F.Ö. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece 'Denetimli Serbestlik' yasası kapsamında serbest bırakıldı.

 

Trabzon’da 10 Mart 2011 Perşembe günü Uzunsokak’ta bir restoranın yanındaki Güven Apartmanı’nın terasına çıkarak intihara kalkışan ancak Asayiş ekiplerine bağlı Güven timlerindeki bir polis tarafından ikna edilmesi başarılan ve atlamaktan son anda vazgeçirilen F.Ö.. (28) isimli şahıs serbest kaldı.

 

5 AYRI SUÇTAN SABIKALI

5 ayrı suçtan sabıkası olduğu belirtilen F.Ö. 10 Mart’taki intihar girişiminin ardından Trabzon merkezde bir dershanede taciz olayına ve en son da 21 Mart Pazartesi günü İl Özel İdaresi kavşağındaki iş merkezinde bir bayana taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Güven Timleri, F.Ö.'nün İl Özel İdaresi kavşağındaki iş merkezinde gerçekleştirdiği iddia edilen taciz olayından bir gün sonra görüntü kayıtlarını inceledi ve tanıdıkları bu şahsı gözaltına andı.

 

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne bağlı olan Güven Timleri tarafından gözaltına alınan Ö., bugün çıkarıldığı mahkemece 'Denetimli Serbestlik' yasası kapsamında serbest bırakıldı.

 

Haber: Batuhan Hazar ÇAVDAR / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel