Onu dinleyen şaşırıyor!

Ordu'da 5 yaşındaki Gökçe Yılmaz, Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi ile İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını ezbere okuyarak dinleyenleri şaşırttı. Okul öncesi eğitime kreş'te devam eden ve henüz 5 yaşında olan Gökçe Yılmaz, İngilizce öğretmeni olan annesi Emel Yılm

Onu dinleyen şaşırıyor!

Ordu'da 5 yaşındaki Gökçe Yılmaz, Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi ile İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını ezbere okuyarak dinleyenleri şaşırttı.

Okul öncesi eğitime kreş'te devam eden ve henüz 5 yaşında olan Gökçe Yılmaz, İngilizce öğretmeni olan annesi Emel Yılmaz'la birlikte Belediye Başkanı Seyit Torun'a sürpriz bir ziyaret yaptı. Kız Meslek Lisesi Ana Okuluna devam eden ve 5 yaşında olan Gökçe, ezberlediği İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını sürpriz yaparak Başkan Seyit Torun'a da okudu. Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ni de ezbere okuyan Gökçe Yılmaz, Başkanlık makamında bulunanların takdirini kazandı.

Anne Emel Yılmaz'la bir süre sohbet eden Başkan Seyit Torun, böylesine bir zeka ve yeteneğe sahip Gökçe için 'bahtının da yüzü gibi güzel olması' dileğinde bulundu. Böyle çocukların mutlaka özel bir eğitim görmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Seyit Torun, "Görüyoruz ki zeki ve donanımlı insanlarımız hep yurt dışında görev yapıyorlar. Bu insanlarımıza sahip çıkıp ülkemize hizmet vermelerini sağlamalıyız.

Küçük yaşta tespit edilen zeki çocuklarımız ise mutlak özel eğitimle geleceğe hazırlanmalılar" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler