"O'nu 50 kişi tanısın görevi bırakırım!"

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, partisinin Akçaabat İlçe Başkanlığı’nda bir basın toplantısı düzenledi.Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir ve partililerin katıldığı toplantıda konuşan CHP İl Başkanı Yavuz Karan, ilk olarak Akçaabat Belediye Başkanı Şe

"O'nu 50 kişi tanısın görevi bırakırım!"

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, partisinin Akçaabat İlçe Başkanlığı’nda bir basın toplantısı düzenledi.
Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir ve partililerin katıldığı toplantıda konuşan CHP İl Başkanı Yavuz Karan, ilk olarak Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen'e eleştirilerde bulundu. Karan "Şefik Türkmen'in Akçaabat'taki uygulamaları ile birlikte iktidar partisinin nimetlerinden Akçaabat hiçbir zaman yararlanamamıştır. Veya bazı insanlar faydalanmıştır fakat halk bazında bir fayda sağlamamıştır” dedi.


Konuşmasında AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu'na da sitem eden Yavuz Karan, "Geçen bir programda benim için demiş ki, 'O gelebilecek olduğu en büyük yere geldi' Sayın Bıyıklıoğlu; ben 25 yıldır bu partide mücadele ediyorum. Ben gelecek olduğum yere tırnaklarımla kazarak geldim. Bundan da memnunum. Onun değerlendirmesini yapmak sana da kalmaz. Merak ediyorum; 2 yıla yaklaştı, iktidar partisinin milletvekilidir. Binlerce dilekçe aldı, vatandaştan 1 tane kişiyi işe koymuş mudur, 1 tane kişinin sorununu çözmüş müdür. İddia ediyorum gelsin, Akçaabat'ta dolaşalım, onla birlikte soralım 100 kişiye. Eğer 100 kişiden 50 kişi onu tanıyorsa ben İl Başkanlığı’nı bırakırım" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel